Det närmar sig...

Nu börjar det närma sig De Nio Milen. Det är så spännande! Kommer jag orka? Hur blir glidet? Hur många älgar kommer jag få se längs spåret? Den sista frågan baseras på att de brukar filma älgar under det riktiga Vasaloppet. Får jag inte se någon älg räknar jag de nio milen som ett misslyckande!

Näe, så illa är det ju naturligtvis inte. Den frågan som, vid ett negativt svar, kommer leda till misslyckande är nog istället den första, "Kommer jag orka?" Jag hoppas verkligen det och det har känts bra i kroppen de gånger jag har varit ute och åkt. Imorgon är det dags för det sista ordentliga träningspasset innan De Nio Milen. Tanken är att jag ska åka cirka halva vasalopps-distansen i lugnt tempo. Antingen blir det Falun-Borlänge spåret (om det är iordninggjort) eller så blir det de spårbeklädda skogsvägarna kring Stångtjärn som får påhälsning imorgon förmiddag.

Efter det passet väntar drygt en vecka av väntan och enbart enstaka korta skidpass. Allt för att kroppen ska vara pigg och fräsch och ordentligt skidsugen måndagen 27 februari!

- - - - -

För övrigt är det inte bara tangenten "n" som krånglar. Även bokstaven "j" är svår att få att fastna på skärmen. Vad är det som händer med min dator? Att köpa ny kostar en massa pengar. Jag tror nog lösningen är att jag får ägna en stund åt att agera datorreparatör. Fortsättning i ärendet lär följa.

Kommentarer
Postat av: Gunnar

Du fixar det där! Vi håller tummarna.

2012-02-17 @ 16:27:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus