Dagens höjdpunkt!

Det blev inget "sista ordentliga träningspasset innan De Nio Milen"-pass idag. Det kommer imorgon istället. Dagen ägnades istället åt ett tur till vackra Sörskog och en lugn skidtur med Liv och Emilie. Väldigt skön tur. Höjdpunkten var när jag vid ett tillfälle stakade iväg lite i förväg och sedan tog några skidkliv ut i den mjuka snön för att gömma mig bakom ett träd. Oj så förvånade de blev när jag sedan körde ifatt dom! Dagens höjdpunkt som sagt. Visst är det skönt när man kan bli väldigt road för nästan ingenting!?

- - - - -

På eftermiddagen blev det innebandy uppe på Lugnet. Som åskådare. Falun mötte AIK och inte helt otippat var polisen tvungna att vara på plats just denna dag för att hålla ordning inne i arenan. Hade jag varit elitidrottare hade jag inte velat spela i AIK.

- - - - -

Nu på kvällen har vi tittat på melodifestivalen och kvällens snackis är ju naturligtvis denne Ranelid. Jag tycker hans "låt" var kass! Urdålig.

- - - - -

Nu ska jag grotta ner mig i min tidning Vasalöparen och riktigt längta till måndagen den 27:e februari. Om jag åker på magsjuka (eller annan tråkigt sjukdom) lagom till loppet i år kommer jag nog åka i alla fall. Så laddad är jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus