Lite av varje.

Nu var det några dagar sedan jag skrev. Det blir lätt så när man är på semester och har det bra.

Men nu är vi tillbaka i vardagen i Falun och idag har jag provat ut fina kläder till sommarens höjdpunkt. Jag hade ingen aning om på förhand vad jag ville ha för färg och såna saker. Det enda jag kände var givet var att det skulle vara något stiligt. Och när jag nu sitter här hemma efter dagens provande av alla olika klädesplagg kan jag säga att jag tror jag lyckades uppfylla den enda bild jag hade av hur det skulle se ut.

- - - - -

Påskhelgen spenderades i Röån. Som alltid lugnt och skönt att komma dit. Dock är det sällan vi är där så himla mycket när vi åker dit. Vi har alltid en massa annat för oss! Av de fem dagarna vi var i Röån var vi på utflykt på tre. Det var trav med pappa, besök hos Livs mormor och morfar och en tripp till Ö-vik. Och eftersom alla avstånd i Norrland är så stora tar vart och ett av dessa saker en hel dag var. Så är det.

Dagen i Örnsköldsvik var väldigt produktiv och vi bockade av flera saker angående framtiden. Bröllopslokalen inspekterades och en massa kort togs och en massa antal av diverse tallrikar, glas etc tecknades ner. Vidare tog vi en fika med Helén och pratade tårta. Det ser helt klart lovande ut på tårtfronten! (=viktigt!)

Vi hann också med en tur till Husum för att reka inför en eventuell flytt dit och besöket var både negativt och positivt. Negativt för Husum pga att vi nog inte kommer flytta dit då det inte riktigt kändes lockande, och positivt för oss eftersom vi efter besöket kan stryka Husum på listan över platser att eventuellt flytta till. Så man kan säga att trots att Husum inte kändes inbjudande var vi ändå nöjda med besöket!

- - - - -

Efter påskens enorma godisintag har Liv bestämt att godisförbud råder. Och det kan nog vara på sin plats. Vid ett tillfälle under påsken, då vi var på väg hem från travet i söndags, stannade vi till på ICA och köpte godis för 91 kr. Då ska ni veta att godiset kostade 3,90 kr/hg...

Visserligen var vi fyra som skulle dela på godiset, men det är ändå en hel del! Så det blir godisförbud framöver. Nu har Liv dock satt det till enbart två veckor. Och dessutom är det inte allt godis, utan det är fortfarande tillåtet med chips, ostbågar, popcorn etc. Det är nästan så att jag ifrågasätter om det är någon mening att ha ett sådant litet förbud...

- - - - -

Det är möjligt att det kommer upp lite bilder från Röån här på bloggen närmsta dagarna. Vi har nämligen skaffat oss ett nytt objektiv nyligen då det gamla hipp som happ gick sönder och då passade vi på att uppgradera oss lite. Jag kan inte de korrekta termerna och exakta siffrorna för dessa termer men jag kan säga så mycket som att det nu går att zooma lite mer än tidigare. Det är positivt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus