I lördags var det dags.

I lördags var det dags för Högskoleprovet. Jag hade sett fram emot det, jag tycker ju som ni vet vid det här laget att det är kul med prov. Det var ett lite annorlunda upplägg gentemot när jag skrev senast, mer matte än språk av de totala poäng nu. Jag trodde det nya upplägget skulle ge mig en liten fördel men faktum är att jag nog hade mer rätt på språket än på matten.

I början kändes det sådär och jag tyckte att de två avslutande proven (av fem) var de enklaste och borde ha inneburit mest poäng. Men så var det inte. Faktiskt tvärtom, jag hade mest poäng i början och sedan sjönk det med ett par poäng per prov. Man kan ju kolla sina svar gentemot facit redan samma kväll, så därför vet jag någorlunda hur det gick.

Sammantaget hade jag cirka 70 % rätt om jag skrivit av rätt och sedan rättat rätt. Det innebär nog ett betyg i nivån kring 1,5, vilket är bättre än vad jag presterat tidigare och därmed är jag nöjd. Trots förbättringen gentemot tidigare kan jag kanske komma att göra om det någon mer gång, det kan ju fortfarande bli bättre!

- - - - -

Marknadsföringstentan jag hade i fredags kändes ganska bra. Det gick fint till en början och jag tror jag kunde det mesta. Då började jag, typiskt nog, känna att jag kommer klara tentan och till och med tro på ett VG och då har jag en tendens att slappna av i hjärnan. Jag tänker inte lika mycket och är inte lika målmetveten och envis på att göra mitt bästa på varje fråga.

Dessutom dök det upp en fråga på slutet som jag inte hade en susing om och det kan ställa till det. Nervösa dagar framöver. Två tentor, en inlämningsuppgift och ett högskoleprov som jag väntar på svar från.

- - - - -

För övrigt mycket "gentemot" i detta inlägg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus