Härliga sommar!

Jag tänker att det är dags för en liten uppdatering på vad som händer i Faluntrakten, med fokus på Jungfruvägen 3 A:

* Peace & Love har startat. Borlänge är förändrat. Man ser en massa folk överallt och bussen måste åka omvägar. En kombination av detta har denna veckan inneburit att bussen har varit mer ur tid än i tid.

Jag hade gärna spanat in ett gäng artister under dessa dagar, men brist på tid och pengar gör att jag stannat hemma.

* I lördags var jag och Liv på Fornaboda travbana utanför Lindesberg. Förmodligen Sveriges mysigaste travbana. Publikplats är en gräsbeklädd sluttning, som gjord för picknick! Vädret var med oss (solen började skina när vi kom dit, och gick i moln när vi åkte) och mysigheten var på topp! Problemet med det soliga vädret var att vi inte väntat oss det, och därför fick vi båda en grisaktig nyans på huden, vilken nu har börjat flagna. Så kan det gå!

* Fick idag reda på att studielånet ska höjas lite till hösten. Det är inte mycket pengar det handlar om men ändå skönt med en liten ökning! Visserligen måste man ju betala tillbaka det sedan...

* Just nu sitter jag på balkongen och njuter av glass! Dagens glasstallrik består av dom sista skedarna av den hemmagjorda blåbärsglassen, tillsammans med lite härlig chokladglass. Under tiden glassen smälter i min mun studerar jag odlingarna på balkongen. Tomatplantorna är jättehöga, smultronplantorna börjar bli stora och små gröna jordgubbar tittar fram och ger en förhoppning om ordentligt närodlade röda gubbar!

* Om exakt två veckor sitter jag i Dalhalla och lyssnar på Melissa Horn. Jag längtar!! Efter det är det bara dagar kvar innan mamma, Janne och Brasse kommer till Dalarna. Ett besök i gruvan och en promenad längs Bergstigen lär det nog bli!

Direkt efter deras besök ska jag bege mig till Skaraslätten för att bevittna Stochampionatet. Som vanligt hoppas jag ju på en liten travvinst, men jag inser i samma stund att jag som vanligt inte kommer vinna något. Men det är inte i första hand därför jag är där, det är sporten och den lugna atmosfären utanför tävlingarna som lockar.

När jag kommer hem därifrån är det bara lite drygt en vecka tills jag och älskling åker på semester! Vi ska ju till Helsingborg med ett ministopp i Mariefred och ett lite längre stopp i Fögeberg. Verkligen på tiden att besöka min lilla by!

* I Rixallsvenskan har mitt och Livs stall (stall Malmö) bytt häst. Uko Gwen som vi hade från början visade sig ju ha en allvarlig skada och en ny häst vid namn Västerbo Musical ska försöka förgylla våran travsommar.

* Liv jobbar stängning den här veckan. Det i kombination med att jag jobbar på dagarna innebär att den enda stunden vi är hemma tillsammans är tiden mellan hon kommer hem klockan halv tre på natten och jag går upp sju på morgonen... Surt, men det kommer bättre tider!

* Ikväll får det nog bli en cykeltur innan solen går ner. Det här vackra vädret måste man ta vara på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus