Denna dag & Trippeltrav

Vilken härlig värme det är ute idag! Jag började dagen med att tillsammans med Christoffer vandra runt Bergstigen i relativt rask takt. Visst är det härligt att ta det lugnt ibland och njuta av naturen, men även en snabb och smått anstängande promenad över stock och sten har sin tjusning!

Vidare har jag inte gjort mycket alls idag. Liv och jag har tagit det lugnt och varit glada över att vara på samma plats igen, efter några dagar på olika ort. Dock har vi ansträngt oss lite grann och varit lite duktiga och ansökt om CSN-pengar för det kommande året. Jag har även lagt ut annons på blocket om att sälja kurslitteratur jag inte behöver samt lite andra böcker som förhoppningsvis ska inbringa några kronor. Det kan behövas med tanke på att ny kurslitteratur ska köpas in som i nypris totalt kostar ca 1 800 kr... Men jag kommer nog kunna få tag i begagnat för runt tusenlappen, det känns bra!

Nu ikväll funderar jag på att ta en cykeltur. Det är som sagt fint väder och ett varv runt Varpan i solskenet en ljummen sommarkväll slår det mesta!

- - - - -

Helgen som gick var jag på Trippeltravet på Axevalla, därav pratet om olika ort tidigare. Det var en trevlig helg tillsammans med pappa i hans husbil med många fina lopp och härliga vinnare. Helgens höjdpunkt, Stochampionatet, blev ganska händelsefattigt men ändå spännande. Storfavoriten hade dåligt startspår och hamnade långt bak i fältet. I täten fanns två andra betrodda hästar och frågan genom hela loppet var därmed, "när kommer storfavoriten dundrande?". Så trots att ingenting hände i 2 000 av de 2640 meterna var det ändå spännande. Och när väl storfavoriten kom, kom hon med besked och det blev ett rafflande upplopp där nämnda storfavorit fick nosen först bara några meter innan mållinjen. Sen åkte vi hem.

- - - - -

För övrigt har jag kommit på lite statistik att redovisa här på bloggen. Den kommer senare och handlar om vad jag gjort under våren som gick. Eller kanske snarare vad jag inte har gjort...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus