Mot förskolan!

Melissa Horn var precis så bra som jag hoppats! Fast ändå lite bättre. Förbandet Mads Langer var också väldigt duktiga och en helt ny bekantskap för mig. Jag visste för övrigt inte ens att det skulle vara något förband. Men det var trevligt. Även om jag hade velat se Melissa redan från första början. Samtidigt kanske väntan bara gjorde hennes framträdande ännu bättre.

Melissas konsert var magisk på många sätt. Framförallt har hon en magisk röst, bara som den är. Sen detta fantastiska Dalhalla som verkligen skapar en mys-magisk känsla. Att sedan folk mot slutet av konserten kastade mynt i vallgraven kring scenen spädde bara på det magiska.

Saken var nämligen den att Melissa hade hört att diverse artister gjort diverse saker som hade med det där vattnet att göra. Carola åkte båt, Malena Ernman hoppade i med klänning och allt samt Robert Wells som enligt ryktet "gått" på vattnet.

Så Melissa ville inte vara sämre och försökte att med publikens hjälp muta någon i bandet att ta sig ett dopp. Hon sa att om varje person som var på konserten (ca 2 000) skänkte en krona skulle det bli en bra summa! Dock fanns ju problemet med hur insamlingen skulle gå till.

Men det löste sig av sig själv, folk började nämligen kasta en massa mynt ner i vattnet och hela situationen var... magisk.

Tyvärr var det aldrig någon som badade.

- - - - -

Igår kom antagningsbeskedet inför höstens termin på högskolorna runt om i landet. Att jag kom in på det som jag sökt var extremt väntat (eftersom det helt enkelt är så när man går ett program). Att däremot min älskling kom in på det hon sökt var inte lika självklart (eftersom det helt enkelt är så när man söker till ett program).

Men det gjorde hon alltså och det är jättekul! Stort Grattis till dig min älskade! <3

Så nu väntar fyra års studier av hur man blir en bra grundlärare för förskoleklass och grundskolans årskurs 1-3. Jag tror det kommer gå galant!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus