Steg hit och steg dit!

Igår var en aktiv dag!

Mamma, Janne och Brasse är på semester i korkarna och då passade vi på att ta en promenad i Jungfrubergs-skogen. Utan egentlig anledning tog jag på mig stegräknaren när vi gick. Jag har dålig koll på stegräknare och hur många steg man "bör" ta varje dag. Dock skulle jag hemskt gärna ha den på mig hela tiden, varje dag, och på kvällarna skriva ner hur många steg jag tagit under dagen och sedan göra tabeller och diagram över det hela för att, tja, det är kul. Men det är en annan historia.

Igår tog jag den alltså på mig på vår vandring och den 4 timmar långa turen, inklusive fikapauser och lagom lugnt tempo, resulterade i drygt 18 000 steg. Det kändes bra!

Efter promenaden åkte vi till Donken och hälsade på Liv (och åt hamburgare såklart) och därefter jag hem till lägenheten och de andra till deras stuga.

Bara en timme senare kände jag mig laddad för ytterligare en ansträngning denna dag. Det var enligt mitt träningsschema dags för en distanslöpning i lugnt tempo och eftersom jag hade en timme över gav jag mig iväg! Och, även på denna tur fick stegräknaren hänga med! Det blev knappt 12 000 löpsteg och därmed totalt 30 000 på en dag. Jag är nöjd!

Efter dessa strapatser var jag mer än väl värd lite glass! GBs krossade choklad, förmodligen den godaste glassen i hela världen!!

Kommentarer
Postat av: nina

Men vilken hurtbulle du är Ola! 10 000 steg dagligen är väl vad som är rekommenderat - ibland kan Det vara nog så svårt att nå upp till! ... :P

2011-07-19 @ 08:51:34
URL: http://hallongaffel.blogg.se/
Postat av: Gunnar

Visst är det härligt med staplar och kolumner!

2011-07-20 @ 08:21:35
Postat av: Ola

Ja denna dag blev det visst så! :) Skönt när man tar sig tid till det.



Det är fantastiskt med staplar och kolumner! Var faktiskt ett tag sen jag samlade på mig data om dagliga aktiviteter.. kanske dags att komma på något roligt att räkna/mäta varje dag! :)

2011-07-20 @ 13:55:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus