Mot V75!

Revanschen får vänta på sig. Brynäs vann nämligen matchen men det var en sevärd match med mycket spänning och dramatik. Inget lag ledde med mer än ett mål och resultatet vid full tid var oavgjort och förlängning väntade. Den blev mållös och det innebar straffläggning där det bjöds det på totalt 20 straffar innan en segrare kunde koras. Mycket spänning och kast mellan hopp och förtvivlan! Dessvärre var det till sist Brynäs som drog det längsta strået men matchupplevelsen var en klar förbättring jämfört med matchen i höstas.

- - - - -

Ikväll vann Esterel i sin årsdebut. Hon har vilat från tävlingsovalen 2 månader och varit hos veterinären men det bekom henne inte. Jag är så glad! Enligt rapporter blev det ett smyglopp med körning på slutet där Esterel sprang förbi de andra. Vinnaroddset blev riktigt fint, dessvärre hade jag denna dag inte satsat någon slant pga. ren glömska. Men det gör inget, det viktiga var att hon var duktig och att det blev vinst är superkul! Nu är siktet inställt på V75 på Kalmartravet 19 februari och hon borde komma med med tanke på de poäng hon har nu.

- - - - -

Idag inleddes Korpiaden här i Falun. Det är en tävling som vem som helt får ställa upp i. Jag är med i innebandyturneringen (mixed) och vi spelade vår första match tidigare ikväll. Vi vann med 4-0 och jag spelade back. Mycket kul! Lite ovant med den positionen men det kändes helt okej. Imorgon väntar tre nya matcher, förhoppningsvis tre vinster.

- - - - -

Till sist, jag känner mig lite dålig. Här lägger jag upp länkar till bloggar som inte uppdateras så ofta och sen är det precis samma sak som sker med min blogg. I och för sig var det inte 8 månader sedan jag bloggade...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus