Mellanlandning i Falun

Vilken härlig julhelg! Vi är nu tillbaka i Falun efter trippen söderut och laddar för att åka norrut till Röån imorgon.

När vi anlände till Falun igår upptäckte vi att snön hade smält. Längtan efter skidåkning var stor och denna dag hade planerats åt en tur i spåren. Men nyttan av 700 meter skidspår gjort av konstsnö - som man dessutom måste betala för - översteg inte begäret efter att få snöra på sig pjäxorna. Men vi ska ju som sagt till Röån och där finns det snö!!

Julottan var som man kunde förvänta sig. Dvs tidigt på morgonen. Därför fick det bli en liten förmiddagslur när vi kom hem strax efter åtta.

På annandagen blev det mycket riktigt en tur till mellandagsrean i Växjö. Därmed blev det mycket mer av shoppingdag än av sportdag i soffan för min del. Och med "sportdag" kan man faktiskt mena att man tittar på sport, inte utövar själv. Därmed kan det alltså innebära att några andra sportar, när jag har sportdag. Så det så!

Julträffen igår var trevlig! Återigen massa mat, som det ska vara.

Men nu är alltså siktet inställt norrut, och imorgon bär det av. Ett stopp med en kopp i Väja låter kanon!

- - - - -

Det blev alltså ingen skidtur idag. Men på juldagen blev det ett skidgångspass i Danseli, den branta backen mellan Fögeberg och Göshult. Det kändes i armarna kan jag meddela! Men det är härligt, det är så det ska vara!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus