Update deluxe!

Nu är det mycket att skriva om. Här kommer en snabbgenomgång!

* Studentiaden
Jag ska vara med i Studentiaden på Bosön 13-15 maj. Det är en turnering med Student-SM status som avgörs varje år. Jag ska vara målvakt i innebandy och vi hoppas på en framskjuten placering. Kul ska det bli!

* Dalarabatten
Dalarabatten är ett häfte med rabatter i Dalarna som min älskling och jag nyligen införskaffat. Visst är det ett finurligt namn!? Det är i alla fall ett perfekt häfte för oss med tanke på de extraprisjägare vi är!

* Vildmarksleden
Jag och min klasskompis Christoffer vandrade Vildmarksleden utanför Bjursås förra söndagen. Eller ja, vi skulle ha gjort det men det var betydligt mycket mer snö än vi trott så vi fick vända om. När 4 km tar nästan 2 timmar att gå är det inte lönt att försöka gå 3,5 mil i ett svep...

* Esterel och Uko
Min och Livs häst Uko Gwen är nu på gång till start. Efter att ha fått vila för att han var i en växtperiod (?) är han nu i fullt fart med att träna! När det gäller Esterel så har jag sålt min andel i henne. Hon ska bli fölsto och det innebär kostnader närmsta åren utan några inkomster och jag har andra saker att lägga mina pengar på.

* Ishockeyspel
Pappa och jag har plockat bland gamla grejer i Södersjö och hittade ett ishockeyspel. Naturligtvis var vi tvugna att ta en match och pappa konstaterade ganska snabbt att det var lättare att vinna när vi var yngre... 9-2 blev resultatet i min favör efter många kvicka direktskott in i mål av min vänsterback. Jag kallar honom Pasi Puistola.

* Hockeybilder
Vi hittade inte bara ishockeyspelet utan även min gamla hockeybilder. Jag har saknat dom och blev mycket glad över att hitta dom! Naturligtvis satte jag mig och bläddrade bland alla mina fina bilder och då konstaterade jag att de flesta var gjorda -94 eller -95, det är över 15 år sedan! Då blev jag gammal...

* Rensa ogräs
Det är inte bara gamla grejer som har plockats med utan även ute i trädgården har det rensats. Jag har ägnat denna dag åt att röja upp i en rabatt på framsidan, se bilder här nedanför.


De två till vänster är tagna innan jag satte igång, om du undrar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus