Vi i Femman

Ikväll har jag lyssnat på inspelningen från när jag var med i Vi i Femman för drygt 10 (!) år sedan. Halleluja vad tiden går! Som tur är har jag lagt förlusten bakom mig och min lilla fadäs med nyckelbenet verkar vara glömd hos de flesta. Min röst kände jag inte igen men det brukar ju vara så.

Jag vet inte riktigt varför, men vid flera tillfällen under programmets gång kände jag mig nervös. Troligtvis var det någon form av återkoppling till den där tisdagen i februari år 2000 då jag var med i radio och jag svettades ymnigt av just nervositet.

En sak jag la märke till med inspelningen var att programledaren var en man vid namn Tomas Forsell. Det är samma man som är lärare för musikteaterklassen på Ölands Folkhögskola. Det hade jag inte en aning om när jag gick där förra våren. Men nu vet jag. Tomas är säkert känd bland den äldre generationen från diverse musikprojekt, bl.a. Häjkån Bäjkån, men för mig blir han först ett känt namn när man nämner att han är pappa till Gry Forsell. För övrigt visade en googling på honom att han är bror till Johannes Brost. Otippat! Fast de är, när jag tänker efter, ganska lika utseendemässigt.

Kommentarer
Postat av: Karin

Då, när det begav sig, var det flera i studion som var nervösa!

2010-09-21 @ 17:01:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus