Jobb!

Jag har jobbat idag! Det hör inte till vanligheterna nu för tiden. Och det har aldrig hänt tidigare att jag blivit inringd för att jobba. Klockan halv nio idag åkte älskling iväg till Sahlins Struts för att jobba under en höstmarknad som de anordnade idag. Strax efter tio ringde det på min telefon och jobbet var ett faktum. Det kom en massa folk till marknaden och min hjälp behövdes. Jag har stått och tagit betalt för strutsburgare och strutsägglass, båda två väl värda ett smakprov!

Lite pengar in på kontot vilket alltid är välkommet. En annan fördel med dagens jobbande var att jag inte förlorade några pengar på Rommetravet, vilket jag eventuellt hade besökt.

Om denna dag har gått positivt var gårdagen en liten bevikelse. En missad brännbollturnering för studenter till följd av missad/oexisterande information och en förkylning. Tråkigt men sant.

Men det kommer fler tillfällen att ha roligt tillsammans på sportigt sätt tillsammans med de andra studenterna. Jag har blivit medlem i studentkåren och studentkårens idrottsförening här i Falun. Jag hoppas på många timmar fotboll och innebandy i sådär härligt dåligt ventilerade gympasalar i vinter.

Kommentarer
Postat av: Heed

Fett, jag har också gått med i HIFF! Då kanske vi ses i någon lagsport framöver...

2010-09-06 @ 00:41:01
URL: http://myspace.com/sprutkavalkad64
Postat av: Ola

Härligt! Då räknar jag med många tuffa bataljer i vinter! :)

2010-09-06 @ 15:46:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus