Snart börjar det..

Med en minimal spelbudget och snudd på maximalt humör styr vi om en liten stund (ska bara förtära en kopp kaffe först, och därmed höja humöret ytterligare ett snäpp) kosan mot Rommetravet. En kväll med trav står på programmet.

- - - - -

Imorgon börjar skolveckan igen och jag är redo. Jag har pluggat på bra i helgen och känner att jag inte bara har läst utan även förstått det som stått i böckerna.

- - - - -

På torsdag börjar HV:s väg mot guldet och jag är glad. Även glad för att en plats på bortastå i Läkerol Arena (Brynäs) bara verkar kosta 63 kronor. 20 mil och 63 kronor för att se mitt HV, det är det definitivt värt!

Kommentarer
Postat av: Heed

Boka biljett kanske? Dom måste sänka priserna i Gävle för att någon där ska vilja gå på hockey, intresset är ju, helt förståeligt, ganska svalt i "Brynäsland".

2010-09-14 @ 18:50:24
URL: http://myspace.com/sprutkavalkad64
Postat av: Ola

Ja, det kanske är lika bra. Jag läste att biljetter till bortastå endast kan köpas via bortalaget fram till 2 dagar före match, då kan man köpa dom på ticnet om det finns några kvar.



Priserna var väl inte så farliga.. ståplats verkar ju billigt, sittplats kommer jag dessvärre inte ihåg vad de kostade.



Haha, det är ju det! :)

2010-09-14 @ 19:27:44
Postat av: Heed

Jag fattar ingenting. Brynäs verkar hänvisa till HV (det finns inga biljetter tillgängliga till bortastå)och HV hänvisa igen till Brynäs, såvitt jag kan se.



Sittplats kostar drygt 200 spänn, lite varierande. Jag och pappa hade sittplats förra gången, M-sektionen tror jag. Helt OK, vi satt längst fram och högt upp, såg väldigt bra. Tyvärr var jag lite ensam om att jubla efter vinsten.

2010-09-15 @ 09:01:11
URL: http://myspace.com/sprutkavalkad64

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus