Jobb, trav och HOCKEY

Det blir nog inget med det där jobbet. Jag fick känslan att jag inte var intressant och intervjun var över ganska snabbt. De fick inte de svar de ville ha och då var det ju ingen idé att slösa tid på mig när jag ändå var ointressant. Så kändes det. Iofs sa hon "vi hörs" när jag gick därifrån men det kan ha varit en förkortning av "vi hör av oss" och den frasen är ju inte positiv att höra när man söker jobb.

Men det är inte hela världen om jag inte får jobbet. Faktiskt ganska skönt. Då kan jag koncentrera mig fullt ut på studierna och det lär behövas. Jag satt och planerade mitt studieupplägg för de kommande veckorna och insåg att det är mycket att plugga samtidigt som det är lite skralt med tid. Men det ska nog lösa sig. Jag plockar fram optimismen och konstaterar att den som vill lära sig nåt kan lära sig nåt!

- - - - -

På måndag kväll blir det förhoppningsvis trav. Rommetravet är arrangör för V65 och DD vilket lockar flera fina hästar. Dessutom lockar den travdagen Livs mammas kompis man att åka upp med en av de hästar han tränar. Att just han ska dit och "vi" känner honom kan innebära att Liv och jag får tillgång till stallbacken och det låter i mina öron otroligt spännande! Jag vet att jag för länge sedan varit på en stallbacke under tävling - nu tycker jag det är dags igen! Dessutom var jag så liten förra gången att jag inte fattade någonting. Nu kan man väl säga att jag är mer eller mindre vuxen och kan ta in det som sker i min omgivning något bättre än man kan som barn.

- - - - -

Förresten börjar Elitserien snart. Nästa onsdag mjukstartar den med en match. Dagen efter gör de stora lagen - däribland det största av dom alla, HV 71 - entré i vinterns skådespel. Det är guld som är målet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus