Heja Esterel!

Ikväll startar Esterel på Halmstad. Jag hade gärna varit där men det är inte riktigt möjligt. Strax efter 19 ikväll går starten och jag ska se loppet i efterhand på ATG Play. Om man inte kollar upp resultatet innan blir det som live. Smart va!?
Esterel Gull
Min häst, iaf 1/100, Esterel Gull.

- - - - -

Idag har jag sökt ett litet jobb. Eller ja, jag har hört mig för ifall det finns något jobb att söka. På Rommetravet. Kanske att man kan få sitta i totokassorna under tävlingsdagarna. Jag tror jag skulle gilla det.

- - - - -

Innebandyn i lördags blev en liten missräkning. Det kom bara 4 personer. Förra året hade de på liknande träffar varit 30, nu var vi som sagt 4. En liten skillnad. Men vi hade kul och jag har fortfarande träningsvärk efter innebandypasset. Så kan det gå när man glömmer uppvärmning och struntar i nedjoggning!

- - - - -

För övrigt gick även travet åt skogen i lördags. 4 rätt på V75 får man inga pengar för. Det får man däremot i lotto. Där får man också - såklart - pengar för 5 rätt, vilket var exakt det jag lyckades skrapa ihop på min rad i Speljävlar. Jag och Liv satt och kollade på dragningen på tv och när vi hade fem rätt efter de fem första bollarna såg det onekligen bra ut! Men sen sket det sig och resultatet blev 68 kronor. Det är inte mycket, men bättre än noll.

Kommentarer
Postat av: Viktor Heed

Åh, jag tror att jag också är med i HIFF faktiskt... När är nästa bandyträning, kan man komma då tror du? Det vore rätt skönt att få röra lite på sig.

2010-09-27 @ 18:33:14
Postat av: Ola

Troligtvis är det samma tid och plats även denna vecka, klockan 15-17 på lördag i Västra skolans idrottshall. Men det verkar vara lite problem i HIFFs styrelse, eller åtminstone i innebandydelen, som gör att det är lite osäkert. Jag hör av mig närmare helgen om jag hör något nytt! :)

2010-09-27 @ 19:43:17
Postat av: Heed

Ja, gör det! Skicka ett sms eller nåt, jag kanske glömmer bort att kolla här.

2010-09-28 @ 21:55:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus