HIFFs nya kassör

Idag var jag på lasarettet. Jag har anmält mig som blodgivare och var där för att fylla i en hälsodeklaration och ta prover på mitt blod. Först om en månad får jag veta om jag passar för uppdraget. Jag hoppas de vill ha mitt blod. Jag tycker minsann inte att det är något fel på det!

- - - - -

För Viktor (och andra intresserade):
Skolan flyttar för att Landstinget, som äger skolan, behöver pengar. De tänker flytta verksamheten in till Ö-vik och anordna en dagfolkhögskola där istället. Sedan är tanken att de ska sälja udden med tillhörande byggnader där Hampnäs Folkhögskola nu huserar. Huruvida de tänker sälja alltihop som en enhet eller stycka upp och sälja bit för bit vet jag inte. Det vet nog inte de heller. Men deras sinne för en snabb och högst temporär inkomst dödar den fantastiska Hampnäskänslan som jag lovar inte kommer bli likadan inne på en dagfolkhögskola i Ö-vik utan internat. Mycket tråkigt detta.

- - - - -

HV tog sin första trepoängare igår. Det var helt klart på tiden! Säsongsinledningen har inte alls gått särskilt bra och HV:s placering i mitten av tabellen är alldeles för långt ner.

- - - - -

Förra veckan var det stormöte i HIFF (Högskolans IdrotttsFörening Falun). Jag gick dit med förhoppningen att gå därifrån med härlig information. Mötet var stundtals flummigt och stundtals strikt ordentligt. Dock inte samtidigt. När jag lämnade mötet hade jag till min stora glädje fått en del information, inte så mycket som jag ville men jag var nöjd. Jag var också nöjd över att bli vald till kassör för föreningen. Så det kommande året är det jag som håller i slantarna för studentidrotten i Falun. Känns mycket bra!

Kommentarer
Postat av: Heed

Ja, det är trist när det blir så. Är det några miljoner underskott så blir ju första bästa reaktion att lägga ned och sälja något som kostar pengar... Då spelar det ingen roll hur bra det är, bara man får fram snabba stålar.



Ja, HV kommer nog igång nu! Jag hade faktiskt på mig min HV-tröja igår för att muntra upp mig själv nu i förkylningstider. Det verkade ju faktiskt hjälpa lite grann!

2010-10-06 @ 19:10:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus