Brev på posten

Idag känns det som att ett sista ok har lyfts från mina pluggbetyngda axlar. I alla fall det sista för ett tag. Vi hade seminarium med en muntlig redovisning av PM-arbetet. Visserligen ingen lång utläggning men nervositeten finns där likt förbaskat! Men nu är det som sagt över! Det enda som är kvar är mattedugga på fredag men jag tror nog att den ska gå bra. I och för sig kan det hända att jag får skriva omtenta i organisationsteori också men det tror jag inte, kändes trots allt som att jag klarade godkänt.

- - - - -

Esterel startar som sagt på söndag i Danmark och fick nyss ett mejl från en av de andra delägarna som hade kollat upp motståndet lite och sett att de som kom 1-4 i det danska derbyt är med i loppet. Det ser med andra ord ut att bli tufft för gullan. Men hon är duktig och med en snål och sparsam resa och pigga ben på upploppet kan allt hända!

- - - - -

HV har börjat spela bra. De har fått någorlunda ordning på defensiven och då kommer ofta offensiven som ett brev på posten.

- - - - -

Brev på posten hoppas också jag få inom det snaraste. Jag har beställt en bok som fungerar som en studieguide till tegelstenen marketing management (900 sidor på engelska) och det känns väldigt välkommet. Nu har mitt hopp om att lära mig marknadsföring ökat en aning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus