Tillbaka på rätt väg

Nu är det inte många timmar kvar innan bilen släpper fältet! Man kan kolla resultatet på atg.se men om man har lite mer tålamod och är sugen på spänning kan man vänta till 17.05 då hennes lopp (V65-2) sänds i efterhand i Vinnare:V65 på TV4.

Jag ska vänta till tv-sändningen. Om jag klarar det, jag vill ju veta hur det går så fort som möjligt! Men om jag väntar, frågan är då om jag klarar det momentet. Jag vet hur nervös och hoppig jag blir när jag ser lopp där jag enbart hejar på en viss häst, nu är jag med och äger en häst som ska springa på tv. Hur ska detta sluta...

- - - - -

Matteduggan i fredags gick nog ganska bra. Den kändes relativt enkel och godkänt borde jag ha klarat.

- - - - -

Jag är i valet och kvalet. Öppet spår 2011 eller inte öppet spår 2011. Det är frågan. Ett "ja" på frågan imorgon kostar 160 kronor mer än ett "ja" på frågan idag. Jag är i valet och kvalet. Och det är bråttom.

- - - - -

Det blev bara en förlustmatch, sedan klev HV på vinnartåget igen. Igår togs en trepoängare borta mot Frölunda efter en stark forcering i mittperioden med två mål på 25 sekunder. Om jag inte fattat det fel - jag såg nämligen inte matchen så jag vet inte säkert - åkte Johan Davidsson, rinken riddare, på ett matchstraff för att han tog en fight! Det är anmärkningsvärt. Nu var det visserligen ingen fight bara sådär utan en kille hade kört in i Jukka Voutilainen så han flög in i målburen. Nån slags hämnd helt enkelt. Men ändå, killen som brukar klara sig en hel säsong utan utvisningsminuter fick igår matchstraff för roughing.

Bilden lånad från HV-BLÅggen

- - - - -

För övrigt skiner solen idag. Känns som att det var länge sedan.

Kommentarer
Postat av: Heed

Kaptenen visar var skåpet ska stå.

2010-10-31 @ 16:32:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus