Respons

Vad roligt med många kommentarer på mitt inlägg! Jag blir så glad att jag tillägnar ett helt inlägg åt respons på kommentarerna. Är jag glad ska det minsann visas!

Du minns helt rätt Gunnar! Och blå bok känner jag också igen, även om den upplagan jag är ute efter är svart med grön text:) Jag gissar att jag också kommer "älska" boken...

Nina, jag missade det! Klockan 10.15 upptäckte jag att "the moment" hade passerat. Surt. Det kommer inte bli så många sådana tillfällen under resten av vår livstid kom jag och Liv fram till idag. Nästa år (11 november 2011) och året efter (12 december 2012) är de enda chanser vi får att uppleva det. Den 13/13 2013 finns inte.

Och det här med bilder Nina, jag har tänkt samma tanke. Nu när jag dessutom har påtryckningar utifrån känner jag att jag måste ta mig i kragen och bjuda på lite sköna bilder. Och varför inte börja med en gång. Jag snor temat från din blogg Nina och hyllar den fina hösten. Bilderna är tagna av mig och mästerfotografen Liv.

Först ut ett par bilder från vackra Röån.
Sedan följer en rad med härliga Hampnäsbilder från dagen då diktboken spelades.
Längst ner visas ett höstigt naturreservat där många timmar spenderats för att berikas med naturupplevelser.







Kommentarer
Postat av: nina

Nämen nämen=) det lönar sig att kommentera alltså. undebart. mycket vackra foton! och älskade hampnäs, jag hoppas det blir någon mer sammanstrålning under läsåret där även jag kan va me :D

2010-10-11 @ 21:05:48
URL: http://hallongaffel.blogg.se/
Postat av: Ola

Om jag inte har fattat fel så blir det en sådan i krokarna kring februari när teatrarnas stora produktion äger rum :)

2010-10-13 @ 16:24:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus