Pluggande och genialitet?

Denna dag har bestått av mycket pluggande och inte så mycket aktivitet i övrigt. Skönt med vila efter ett rejält pass innebandy igår kväll. Jag blev trött så jag mådde illa. Men det var nog inte lika farligt som det låter. Jag hade druckit dåligt innan och tränat ännu sämre. Med dålig kondition och taskigt med vatten i kroppen blir man snabbt trött, så enkelt är det.

Det var HIFF som anordnade innebandyn och nästa pass är på tisdag och då ska vi spela på stor plan och med målvakter. Jag är riktigt sugen på att slänga på mig lite extra kläder och en hjälm och hoppa in mellan stolparna. Jättelänge sedan jag var den sista utposten vilket är tråkigt, jag gillar ju att vara det! Man slår ut underläge, nästan hela tiden.

Det kan hända att det blir tillfälle för det i ett annat sammanhang framöver. Då man sparkar bollen mellan sig och spelar mot större mål. Jag pratar naturligtvis om fotboll! Inomhusfotboll var det definitivt alldeles för länge sedan jag spelade. Ojojoj vad kul det är!

Bilden till vänster är en lagbild från "mitt" lag Fagerhults AIK säsongen 2006, B-laget tror jag.
Bilden till höger är tagen vid en inomhusturnering i fotboll och motsäger allt det jag skrev ovan om min glädje för denna sport!

- - - - -

Imorgon är det V75 och jag och Liv ska testa ett litet nytt sätt att spela på. Systemet är uppbyggt av 1/3 tur, 1/3 skicklighet och 1/3 av blandad tur och skicklighet. Känns som ett oslagbart framgångsrecept!

- - - - -

Trots att jag har pluggat mycket idag är det precis samma upplägg för morgondagen. Pluggande, pluggande och åter pluggande! Ingen drömsits men vill man lära sig något och känna sig nöjd efter tre år på högskolan gäller det att hålla koncentrationen och självdisciplinen uppe! Det gäller att tänka positivt och att det här faktiskt är något jag vill lära mig och vill jobba med i framtiden. Då är det inte läge att slarva bort värdefull tid.

- - - - -

Om en vecka är mamma och mormor här. Det ska bli jättekul! De är så välkomna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus