Pannkakor med glass?

Nu är Prova-på-veckan med HIFF över för min del. Det återstår dock en aktivitet och det är fotbollsträning för tjejer på söndag men dit är jag av naturliga skäl inte välkommen.

- - - - -

Idag började min Vasaloppsträning. Som ett led i att möta mina bröder över nio mil 2012 har jag redan nu börjat med uppladdningen. Den består av Öppet spår 2011. För att klara av detta på ett respektabelt sätt ska jag springa en del nu innan snön kommer och sedan förhoppningsvis få en massa mil under skidorna.

Som tur är har jag två klasskompisar som ska åka Öppet spår samtidigt som mig och som är väldigt målmedvetna om att träna mycket nu under höst/vinter och sedan genomföra de nio milen ordentligt. Det sporrar mig att också träna. Det kommer behövas. Normalt brukar jag klara att träna 2-3 veckor innan jag tycker det blir tråkigt och onödigt. Nu kan det visserligen bli tråkigt i alla fall efter 2-3 veckor men det kommer definitivt inte bli onödigt!


Såhär såg jag ut senast jag åkte skidor, det var på turskidor vid Storulvån. Jag tror inte jag kommer ha de där glasögonen när jag åker Öppet spår och jag tror framförallt inte jag kommer ha med mig en spade på ryggen!

- - - - -

Läste precis att start på Romme för Esterel den 27 november troligtvis inte är aktuellt. Det loppet det siktas på är Klass 1-försök på Halmstad veckan efter. Lite tråkigt, men det får man ta. Så närmast ett lopp på Åby 18/11 och sedan V75 4 december. Kanonform rapporteras från stallet, då är det viktigaste att det blir start så formen utnyttjas. Var starten blir av spelar egentligen mindre roll.

- - - - -

För övrigt åt jag pannkakor med glass till middag idag. Eller ja, det var nog snarare glass med pannkakor om jag ska vara ärlig...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus