Mysigt var ordet!

Det blev mysigare än jag vågade hoppas på! Underbart. Tack älskling!

- - - - -

Vasaloppsträningen är i full gång igen efter ett litet avbrott i helgen. Jag sprang lite intervaller igår morse. Jogga lätt i ett lyktstolpsavstånd och spring ganska fort i tre lyktstolpsavstånd. Min taktik var att upprepa detta tills lyktstolparna vid vägen jag sprang på tog slut. Som tur är sprang jag ut från staden så lyktstolparna tog slut så småningom. Hade jag sprungit i en annan riktning, med mer bebyggelse, hade kanske lyktstolparna fortsatt i närmast oändlighet och därmed också min löpning. Det hade blivit jobbigt.

Jag funderar på att köpa mig ett par skidor. Jag kommer få låna ett par om jag vill men det är inte säkert att pjäxor, skidor och stavar passar mig optimalt. Det i kombination med att jag fått en rabattkupong som kan innebära många hundralappar billigare skidor gör att jag har börjat överväga att skaffa mig ett par egna laggar. Ska ner på stan nu och se om jag hittar något passande!

- - - - -

HV vände och vann igår. Låg under med 2-0 i början av tredje men på drygt fem minuter var det underläget vänt till 3-2 ledning. Så slutade sedan matchen och tre sköna poäng ramlade in i Jönköping. Men fler behövs. HV ligger just nu på sjätteplats och det är alldeles för långt ner för att kännas bra. Men jag tror på dom, innan serien är över ligger Jönköpings stolthet i toppen!

- - - - -

För er som inte redan vet det, jag och Liv har förlovat oss. Puss på dig älskling!

Kommentarer
Postat av: Britta o Gunnar

Grattis till förlovningen! Lycka till!

2010-11-28 @ 10:34:55
Postat av: Ola

Tack så mycket! :)

2010-11-28 @ 17:05:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus