Lyckligt lottad!

Nu är det fredag och helgen är på väg med stora steg! Det blir en intressant helg.

Den inleds idag med styrelsemöte i HIFF ikväll. Det är många frågor som ska diskuteras med förhoppningsvis kloka beslut som resultat. Samtidigt som mötet äger rum springer Esterel på Kalmartravet. Senaste rapporten från tränaren lyder: "Gick bra till slut senast. Känns fortsatt fin i jobben. Lövgrens häst blir för svår, men där bakom kan vi vara. Plats."
Kvällens möte kan dra ut på tiden (eftersom det nog blir mycket diskuterande) och det är lite tråkigt på ett sätt. Ikväll kommer nämligen Livs kompis Ida hit och hälsar på. Hon ska på en form av mässa i Falun i helgen och då har vi äran att få agera övernattningsvärdar åt henne.

Imorgon bär det för min del av till Gävle. Det är V75 där med mycket fina lopp! Pappa möter upp mig och tillsammans ska vi titta på loppen och hoppas på miljoner. Helgen fortsätter efter travet med en husletarresa norrut. Pappa är på jakt efter ett passande hus och jag följer gärna med och spanar in tänkta objekt. Det blir en trevlig resa!

- - - - -

Skolan flyter på bra nu! Vissa dagar i skolan blir dock långa och koncentrationssvårigheter uppstår ganska lätt när klockan blivit eftermiddag och mörkret börjar lägga sig. Men med ordentlig lunch, en frukt på eftermiddagsrasten och mycket vatten blir till och med sista timmen på den långa dagen lärorik!

Jag är lyckligt lottad när det gäller mängden arbete vi har just nu. Det finns de i klassen som har en hel drös med omduggor/omtentor att göra som ligger och släpar från första delen av terminen plus att man ska omarbeta sitt pm-arbetet. Jag har bara förfiningen av pm-arbetet och de ämnen vi håller på med för tillfället, redovisning och marknadsföring. Som sagt, lyckligt lottad.

- - - - -

För övrigt åt jag våfflor med glass igår. Eller om det var glass med våfflor...

- - - - -

Jag älskar Liv. Är det i något sammanhang jag verkligen är lyckligt lottad så är det detta. Puss på dig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus