Trea!

Det blev en fin tredjeplats för Esterel igår. Hon togs lugnt från start och hittade tredje invändigt och följde med i ryggar in på upploppet och med fritt 100 kvar och en ettrig spurt knep hon tredjeplatsen. En lucka 50 meter tidigare hade gett henne andraplatsen.

Faktum är att hon hade lite problem igår. Hennes hovar blev ömma under loppet pga att hon sprang barfota i senaste starten och även igår. Plus att dagarna från senate starten inte var så många och att banan på Charlottenlund var hård. Allt detta bidrog till ömma hovar. Det resulterade i att hon började schabbla med travet när Fredrik skulle avancera en bit in i loppet. Men nu löste det sig ju ändå så slutet gott, allting gott!

Nästa start kan vara aktuellt om ungefär två veckor. Då är det skor och lättare motstånd som gäller. Sedan är tanken att det ska bli start på V75. Jag "råkar" veta att V75 om knappt fyra veckor går på Rommetravet och att det där finns ett stolopp som är öppet för hästar till 300 000 (Esterel har tjänat 230 000). JAG HOPPAS!!

- - - - -

För övrigt klarade jag av att vänta tills tv-sändningen. Det trodde jag nästan inte.

- - - - -

Idag har min älskling åkt till Röån. Jag kommer vara själv i Falun till fredag kväll. Det bli tomt. Men jag har mina pluggböcker att "underhålla" mig med. Dessutom är det Prova-På-Vecka med HIFF och jag ska försöka gå på en aktivitet varje kväll för att visa delaktighet och försöka värva massor nya medlemmar som vill vara med och ha kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus