Första advent

Idag är det första advent. Advent betyder för mig vinter, mörkt och kallt. MEN. Vintern, mörkret och kylan blir med några enkla knep enorma mysfaktorer. Pynta med adventsljusstakar och tänd dom. Myselimysigt!

Vill man göra första advent ännu mysigare gör man denna dag till en julbakdag. På med julmusik och sätt igång att baka pepparkakor och lussekatter! Har man aldrig bakat lussekatter tidigare får man sig ett skratt när man tar ut plåten ut ugnen och ser formerna på de gula högarna som var tänkta att se ut som lussekatter.

Det går faktiskt att mysa till det inför julen ytterligare ett snäpp denna dag. Om man har varit förutseende på julklappsfronten och inhandlat dessa redan nu är första advent en perfekt dag för att sätta sig på golvet med julklappspapper, snören och fina etiketter både till höger och vänster om sig, och med saxen i högsta hugg göra små fina paket.

Allt detta har skett på Jungfruvägen 3A idag.

- - - - -

Esterel ska starta på V75 nästa helg. Hon kom med i ett stolopp över 2140 meter med lärlingar i sulkyn där första priset är 100.000. Det är i skrivande stund inte klart vilket spår hon får men klart är i alla fall att jag kommer hålla tummarna stenhårt för vinst på lördag!

- - - - -

Imorgon ska jag ner på stan och göra ett nytt försök med att inhandla skidor och diverse skidutrustning. Kommer jag bara ihåg rabattkupongen kommer det nog gå hur bra som helst!

Imorgon är också dagen då den senaste pm-uppgiften ska få sig en rejäl ansiktslyftning och kanske till och med bli betraktad som klar. Den som lever får se.

- - - - -

Igår var det fotbollsturnering borta på Lugnet. Kopparstaden och HIFF anordnade tillsammans en inomhusfotbollsturnering för studenterna vid Högskolan Dalarna. Jag var ansvarig för ett lag med det oerhört ofantastiska namnet "Hiff kille". Jag vill med en gång påpeka att det inte var var jag som bestämde det namnet. I alla fall, att jag var ansvarig för laget innebar att jag skulle fixa ihop ett gäng personer som ville vara med i laget. Det visade sig vara lättare sagt än gjort och först på fredagskvällen var vi tillräckligt många. Det blev många sms under den kvällen kan jag meddela.

Man kan ju undra hur det gick i turneringen, när laget blev klart så sent. Jag skulle vilja påstå att det gick ganska bra. Vi vann nämligen hela skiten! Yeah!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus