FEST! (tyvärr)

Idag är det party. På andra sidan väggen. Det är inte så kul, men jag antar att man får stå ut med det ibland. I alla fall kommer älskling och jag, som motprestation mot allt det väsen som grannarna sannolikt kommer producera, ha en filmkväll! Vi börjar med Percy Jackson och kampen om åskviggen. Därefter kommer vi satsa på att beta av den långa listan med att-se-filmer vi skapade för ett par veckor sedan. Troligtvis blir den första filmen som försvinner från den listan Titanic, till min stora glädje! Efter det kan det bli vad som helst. Taktiken är i alla fall att hålla på tills partyfolket däckat så man kan sova i lugn och ro sen.

- - - - -

Just nu är Liv och jobbar på Mackedonkan. Och för att fördriva tiden i väntan på att hon kommer hem har jag varit ute och sprungit en runda i det klara och fina vädret. Stjärnorna sken så vackert där uppe i mörkret! Jag är nu ganska slut och ser fram emot en dusch och lite godis samt den annalkande filmkvällen.

- - - - -

HV vann idag. De krossade Södertälje med 6-1 och det var skönt efter lite sämre spel och resultat tidigare i veckan. Dessvärre gick det sämre för fantastiska Viola Silas. Hon gick i dödens och såg pigg och fin ut länge men i sista sväng var hon slagen och blev till slut trea. Surt, men det kommer nya lopp!

- - - - -

Trots att ljudnivån på andra sidan betongen redan nu har börjat höjas ser jag ljust på den här kvällen! Det är ju trots allt lördag och då får man äta jättemycket onyttigt, utan att behöva ha minsta lilla dåligt samvete!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus