Heja FAIK

Så var den då slut. Tiden på Hampnäs är förbi. Jag hoppas att någon dag i framtiden kunna återvända till skolan för att fira en lycklig stund i mitt liv. Om nu skolan kommer försvinna och marken säljas ut till hustomter hoppas jag i alla fall på ett återseende av Själevad. Och då framförallt en speciell och väldigt vacker byggnad...

- - - - -

De sista veckorna var hektiska. Många saker på gång hela tiden. Naturligtvis lite jobbigt att ha väldigt ont om lugna stunder men samtidigt väldigt inspirerande och lärorikt. Jobb under press leder oftast till något gott. Det har varit backklättring, bäversafari, kanotpaddling och två olika guideuppdrag. Det ena i Skuleskogen och det andra i Kålhuvudets naturreservat. Utöver alla uteaktiviteter har städning stått på programmet. Korridoren och det tillhörande köket plus mitt eget rum. Med facit i hand tycker jag det flöt på riktigt bra. Korridoren och köket avverkades på några timmar tack vare bra samarbete från alla på våningen. Mitt rum tog inte heller lång tid, tack vare min hjälpsamma älskling.

Alla uppgifter till trots, nu har jag i alla fall landat på stabil mark. Jag sitter just nu i Fögeberg och laddar för en vecka med målarjobb följt av den så eftertraktade flytten till Falun. Jag längtar!

Ikväll ska jag på fotboll. Jag ska kolla på min första FAIK-match för året. Förhoppningsvis blir det inte den sista men man vet aldrig. Kul ska det i alla fall bli.

Imorgon ska jag söka ett par jobb - fortfarande inte fått något sommarjobb - samt plocka med det jag ska packa ner i lådorna som det står Falun på.

Men nu är det som sagt fotboll på agendan, heja FAIK!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus