Hampnäsdagen

Hampnäs håller på att försvinna bort i sommarhettan. 21 plusgrader idag och snart är skoltiden slut. Hemskt och underbart på samma gång. Så tror jag de flesta känner. Jag känner i alla fall så. Det har varit ett underbart år och många härliga minnen härifrån men jag har en nystart i mitt liv att se fram emot och den ser jag fram emot extremt mycket!

- - - - -

Idag har vi i klassen varit och skjutit. Inte varann - som tur är - utan lerduvor och på en älgtavla. På lerduvorna smällde vi iväg hagel medan älgpappen fick känna på 22-ans kraft, som iofs är ganska liten. Skjutningen gick bra för alla och det ska nog kunna bli riktiga jägare av hela bunten nån gång i framtiden.

- - - - -

Efter lerduvorna har vi trixat med backklättring. Det är så att på lördag är det Hampnäsdagen här på skolan. Vår uppgift är att arrangera backklättring, dvs. man ska klättra upp på drickabackar så högt som möjligt medan man är säkrad i en kompis via riktig och rejäl klätterutrustning. Alla som vill är välkomna till Hampnäsudden på lördag för att prova på! Det kommer även att ske en massa andra saker här på skolan. Hampnäsruset - en löpartävling för vem som helst - går av stapeln. Inne i aulan har hantverkarna och smederna vernissage och i idrottshallen kommer teatrarna spela upp en pjäs. Vilken dag! Evenemanget pågår mellan 10-15. Välkommen från alla Sveriges hörn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus