En spegel har blåst in i maj...

I torsdags köpte vi en spegel till hallen i Falun. Den fanns på en second hand-affär i Örnsköldsvik och kostade endast 90 kronor. Det känns som att vi stulit den från någon. Vilket vi faktiskt nästan har, billig och köpt på second hand.

- - - - -

Idag har det blåst frenetiskt på Hampnäsudden. Till och med vindarna protesterar mot landstingets beslut att flytta skolan!

Blåsten har gjort att isen försvunnit och nu går vågorna höga ute på fjärden. Jag gillade mer när det låg en lugn och bastant is därute.

- - - - -

För de som inte märkt det är vi nu inne i maj. Till och med två dagar inne i maj. Hej vad fort det går! Om 4 veckor är det nästan juni och i juni går flyttlasset till Falun. Ojojoj.

- - - - -

Pluggandet till Jägarexamen har gott förvånandsvärt bra den här helgen. Jag har läst bra mycket mer än jag trodde jag skulle förmå. Positivt.

- - - - -

För en stund sedan fick jag se ett genomdrag av min älsklings senaste regiuppdrag. Pjäsen Paraflax framfördes och det var en fröjd för både öga och öra. Mycket duktiga skådespelare. Och regissör förstås!

- - - - -

Och ja, jag jublar fortfarande. De småländska guldgossarna skänker mig glädje varje dag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus