Påsklov

Nu är mitt påsklov ett faktum. Egentligen slutar vi inte förrän imorgon men jag har beviljats ledigt för att kunna följa med Liv som måste åka hem till Röån redan ikväll.

Inte mig emot att jag slutar redan idag, vill jag verkligen tillägga. Jag har sett fram emot det här lovet. En resa till kära Småland är inplanerad och det känns som att det definitivt är dags för en tripp söderöver nu. Jag har hört att det visst ska vara allt annat är vitt på gräsmattorna där nere nu och det glädjer mig. Att dessutom få visa min älskling våren och min lilla by ser jag fram emot enormt!

- - - - -

Sista dagen i skolan har präglats av utvärdering. Vi i klassen har utvärderat gårdagens friluftsdag och vinterns aktiviteter. För att utvärdera och sammanfatta vinterfjällveckan i Jämtland ombads vi klippa ihop en film utifrån det film- och bildmaterial Niclaz samlat på sig. Jag är inte färdig med min film riktigt än men det verkar bli den typen av film vi i naturguideklassen kommer garva kopiöst åt medan alla andra inte fattar någonting. Man bör med andra ord ha varit med och känna alla i klassen för att uppskatta den optimalt.

- - - - -

Nu ska jag packa bilen inför avfärden. Känns skönt att packa ner vissa saker som jag vet att jag inte kommer behöva resten av tiden här på skolan. Flera saker mindre när rummet sedan ska tömmas. Jag lär ju till exempel inte ha någon användning av julgrejerna sista två månaderna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus