HoMaM II

Jag är fast i Heroes. Inte tv-serien utan Heroes of Might and Magic II. Jag har varit det förut och blivit det igen. Minsta lilla stund som blir över får mig att plocka fram datorn och klistra fast mig framför den. Det är 2010 och det som intresserar mig i datorns värld är ett spel från förra årtusenden. Så det kan va!

- - - - -

Några av Bergstedtarna åkte faktiskt hem med mer pengar i fickorna än de hade, när de anlände till Dannero. Till skillnad mot 100% av de med efternamnet Pettersson (i alla fall de Pettersson jag känner som var på travet = bara jag). Bra jobbat av dom, mindre bra jobbat av mig.

Men i gengälld så spelade jag - precis som Per nämnde i en kommentar på mitt förra inlägg - inte bort några pengar på Kalmartravet i midsommarhelgen detta år. Det är positivt.

Å andra sidan har pappa och jag bestämt oss för att åka till Axevalla om tre veckor och då blir det nog inte särskilt svårt att lätta plånboken lite om jag skulle känna för det. För övrigt så kanske inte Viola Silas kommer leka hem den där miljonen så himla enkelt som jag trott. Hon förlorade mot lättare motstånd i söndags. Men jag håller på henne ändå. Hon är ju lite av en hemmahäst för mig.

- - - - -

På jobbfronten är det mörkt och dystert. Men faktum är att jobbsökandet den senaste tiden har gått jättebra! Jag har sökt en massa jobb. Problemet är att jag aldrig får de jobben jag söker.

Nu har det gått så långt av sommaren att jag tvivlar på att jag kommer hitta något ordentligt jobb. Lite målande här och där kan bli den lilla inkomstkälla jag får klara mig med i sommar. Något litet jobb nån gång i veckan här i Falun skulle vara på sin plats.

Samtidigt kan jag inte sticka under stolen med att det är skönt att vara ledig. Man kan göra vad man vill om dagarna. Få ordning i lägenheten i lugn takt. Städa lite här, städa lite där. Slå av allt utom radion och lyssna på Rockklassiker hela dagen. Eller så kan man ju trycka igång datorn. Och spela lite Heroes.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus