Bröllop & Loppisfynd

I lördags var det bröllop. Det har väll inte undgått någon. Man kan tycka att det är logiskt att de gifte sig samma dag, 19 juni, som kungen och drottningen gjorde för 34 år sedan. Men det är faktiskt en slump. De tänkte gifta sig den 18 juni men med respekt för en viss födelsedag, flyttade de fram det en dag. Kungahuset kan man räkna med.

För övrigt tycker jag bröllopet var jättefint! Vi satt och kollade på det mesta från vigseln och framåt. Vi stängde inte av teven förrän de dansat sin vals. Väldigt elegant vals, tycker jag utan att någon som helst kunskap i hur vals ska dansas.

Jag har aldrig känt ett så stort sug efter att gifta mig som jag gjorde när jag såg de två ståendes i kyrkan, sådär lyckligt nervösa. Mycket fint. Och sen alla tal. Kärlek är vackert.

- - - - -

I måndags var Liv och jag på utflykt. Vi åkte en sväng till Sundborn för att se om det fanns något att se där. Solen sken och vägen var lika kuperad och svängigt som Virserum-vägen, dock med bättre utsikt. Perfekt för en sight-seeing tur en ledig dag!

När vi kom fram till Sundborn gick vi omkring i området kring Carl Larson-gården och konstaterade att allt som hade med honom att göra kostade pengar så vi nöjde oss med att strosa omkring i de fina och gröna trädgårdarna. Jag tror det passade oss bättre. Framförallt passade det våra plånböcker bättre.

Efter en timme åkte vi hemåt och med siktet iställt på Falu stad och något lunchställe missade vi nästan den loppis vi på vägen till Sundborn pekat ut att vi skulle stanna till vid på vägen från Sundborn. Men jag lyckades bromsa i tid och vi svängde in och parkerade bredvid en lada. En äldre kvinna mötte oss och förklarade att det fanns en massa grejer inne i ladan som vi inte fick missa. Snälla och ordentliga som vi är så gick vi in i ladan för att kolla utbudet. Det var jättekul att kolla bland alla gamla och framförallt BILLIGA grejer som var till försäljning. Vi hittade massor och fick för 50 kronor:
* 2 fina vaser
* 4 rejäla och bastanta ölglas
* 1 vackert målad kruka
* 1 bok av Nora Roberts
* 2 stickor
* 1 köksklocka som tickade mycket mindre än den som hängde i vårt kök

För 50 KRONOR! En ny värld har öppnat sig för mig. Mitt första gårdsloppisbesök någonsin slutade med succé. Det lär blir fler loppisbesök i framtiden.

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Tummen upp för stickor!! :) vad kul att läsa om hur ni har det. vad härligt att allt flyter på. och. grattis! ekonom alltså. härligt :) hälsa liv så mycket. vi ses och hörs framöver. livet är långt :D KRAM!

2010-07-13 @ 23:42:02
Postat av: Ola

Haha, såklart det blir en tumme upp från dig för det! Faktum är att det ju till viss del är tack vare dig som både jag och liv plockar fram stickningen ibland:) Tack tack!:D Du har rätt, livet är långt, klart vi ses och hörs! Kramkram!

2010-07-14 @ 10:54:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus