Travtider

Det är mycket trav framöver. Redan ikväll ska jag titta på när hästarna springer. Det är midnattstrav på Dannero (Kramfors) och vi gör ett stopp där på väg till Röån. En massa lopp med en massa hästar och förhoppningsvis en massa publik som skapar en trevlig kväll. Några som jag vet ska dit som säkerligen kommer bidra till trevlig kväll är delar av Livs släkt. En hel hop med Bergstedtare ska dit och försöka vända hemåt med mer i fickorna än de hade när de kom. Det alltid lika kluriga när det gäller att åka på trav.

Om inte jag lyckas åka därifrån med mer pengar än jag hade när jag åkte dit så kanske jag får en ny chans om ungefär en månad. Då är det trav i dagarna tre på Axevalla. Det vore kul att åka dit och se Viola Silas leka hem en miljon i finalen av Stochampionatet. Sen vore det ju kul att åka dit och försöka leka hem en miljon till mig själv.

Mellan dessa båda travhöjdpunkter äger en tredje rum. V75 på Kalmartravet i midsommarhelgen. På söndag körs den traditionella V75:an i Kalmar och många fina hästar visar upp sig. En av dom är nämnda Viola Silas som ska värmas upp inför det som komma skall på Axevalla. De senaste åren har jag och min lillebror åkt till Kalmartravet just denna dag och haft trevligt. Iår blir det dock inte så. Min midsommar firas i Röån, vilket jag är säker på också kommer innebära trevliga stunder.


Kommentarer
Postat av: lillebror

ja, hur ska det gå när vi inte har spelat bort pengar på kalmar i midsommarhelgen.... brassestolarna kommer ju kärva ihop.. inte bra det här.

2010-06-24 @ 23:04:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus