Update

Jag blev utespelare. Och jag blev utspelad. Eller ja, inte helt men kanske till viss del. Vi fick stryk med 6-0 och hade inte så mycket att säga till om mot ett duktigt Fågelfors.

Min position blev inte vänsterback som jag hoppades. Näe, sån tur skulle jag visst inte få ha. Jag blev placerad som vindsnabb, inläggsstark och fullkomligt outtröttlig yttermittfältare. Liten missräkning i sammanhanget att jag inte uppfyller ett enda av de där kriterierna. Men i brist på spelare hamnade jag där och det faktum att vår avbytarbänk var helt tom gjorde inte saken bättre för en hyfsat otränad ex-halvnorrlänning.

Dock kom det efter en stund en spelare och satte sig på den där bänken, men det underlättade inte för oss på planen direkt. Det var nämligen vår vänsterytter som skadat och sig och därmed klev av och vilade. 10 man på planen när man redan ligger under leder inte så ofta till vinst.

- - - - -

Det är mycket på gång nu. Framförallt är det mycket som ska planeras och fixas. Inflyttning sker om en vecka och för ett par dagar sedan såg allt väldigt mycket ut som frågetecken och en viss oro flöt fram som dimma. Men nu tycker jag att det klarnat och jag ser med otroligt mycket optimism och spänning fram emot inflytten den 9:e!

Det som gjorde att det klarnade var Livs besök i Falun igår. Efter lite trubbel och omkastande beslut vid avfärden åkte Liv själv - hennes pappa skulle ha följt med - ner till Falun för att prata jobb och kolla lägenheten. Vi vet nu att vi får tre rum omtapetserade och att lägenheten nog allt ska gå att leva i ett tag.

- - - - -

Iceland vann Elitloppet. Jag såg det inte men hästen gjorde säkert ett kanonlopp. Det brukar vinnare göra.

- - - - -

Jag håller nu på och målar om dagarna. Hjälper pappa och tjänar en slant på det. Har jobbat tre dagar och dessa dagar har dominerats av målartvätt och radiolyssnande. Det var lite kul när jag hörde min gamla lärare från tiden på Ölands Folkhögskola vara med i morgonshowen på SR Kalmar. Blev förvånad till en början men sen insåg jag att han passar bra med sin lugna röst och sin aning sjuka humor.

- - - - -

På lördag blir det nog folkrace och på måndag troligtvis trav.

På onsdag blir det Falun och äntligen ses vi igen <3

Kommentarer
Postat av: Liv

<3

2010-06-03 @ 10:30:11
Postat av: Heed

Åh, jag läste att du blev utvisad först! Sådan besvikelse...

2010-06-03 @ 11:46:50
URL: http://myspace.com/sprutkavalkad64
Postat av: Jürss

men fatta då att vi förlora med 8-0 och gjorde ändå en bra match! och förra vecka vare tydligen 13-0

2010-06-03 @ 16:02:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus