Vinnare till sist

Första jobbdagen på länge. Skönt att göra lite nytta. Också skönt med en mjukstart. Sovmorgon, lugna gatan innan avfärd och tidig hemfärd. En jobbdag på fem timmar. Mjukstart.

- - - - -

Jag är lite besviken på bigaråträden här hos pappa. De har haft för bråttom. I princip alla smaskiga bär har mognat över och de som ännu inte övergett den fina röd-gula nyansen för den tråkiga bruna tråk-färgen har en massa sprickor och ett och ett annat maskhål här och där. Jag vill ha bigaråer!

En liten tröst hittade jag i frysen. En burk med körsbär. Det är visserligen inte bigaråer - som jag håller som godast - men det är i alla fall något att koka soppa på. Körsbärssoppa på balkongen en ljummen sommarkväll. Visst låter det mumma!

- - - - -

Man skulle kunna tro att jag också är lite besviken på spelresultatet under helgen som gick. Jag förlorade pengar. Men eftersom jag inte förlorade lika mycket som jag på förhand målade upp som skräckscenario att jag skulle göra så känns det bra.

Att jag inte gick med vinst gör inte så mycket. Jag hade en trevlig helg med pappa och vi bevittnade många fina travlopp. Det härligaste var när Viola Silas stack nosen först i helgens näst sista lopp. Hon var uträknad i sista kurvan men hämtade upp en hel längd och vann miljonen. Trots regnet som pissade ner under hela loppet - och både före och efter också för den delen - var nog denna segern helgens skönaste. Vilken häst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus