Allt annat än en sketen tisdag

Igår var min älskling och jag på semester. Vi åkte till Falu Koppargruva. En resa på endast några kilometer, och ändå infinner sig semesterkänslan. Fantastiskt. Och billigt. Jag tror känslan av att vara turister trots att sevärdheten ligger så nära hemmet beror på att vi nog faktiskt är turister i den här staden, fortfarande. Kul i gruvan var det i alla fall. Intressant och skrämmande att höra historierna om de som arbetade i gruvan. Om hur hemskt de hade det och om hur det ibland hände olyckor som fick till följd att de dog.

Efter gruvan och en kort sväng på stan åkte vi till lägenheten för att ta igen oss och så småningom fixa till oss inför ett besök på China Thai. Det är en kinarestaurang i Falun som vi spanat in lite och som vi ville testa. Det var billigt, mysigt, på ett speciellt sätt - inte det där vanliga kinarestaurang-mysiga sättet - och vi fick mycket mat. Nästan för mycket. En skottkärra och någon som körde den hade inte varit dumt när vi skulle ta oss till bilen för hemfärd.

Så på grund av det bastanta matintaget blev soffan nästa anhalt och framför den en tv med Sagan om Ringen-trilogin. Vi hade sett till halva andra filmen och fortsatte därmed därifrån. Vi blev så tagna av filmen att det inte stannade när andra filmen var färdig, trots extended version. Näe, skiva ett med den tredje filmen åkte i och när den var slut var de mitt i en fight och då kan man ju inte sluta titta. Skiva två var ett faktum och strax innan 01.00 gick vi och la oss, med över fem timmar oavbrutet Sagan om Ringen-tittande i bagaget.

- - - - -

Jag är förvånad, jag har faktiskt inte spelat så mycket FM2009 senaste dagarna. Trodde jag skulle vara beroende men det har släppt lite. Tyvärr har det nog att göra med att jag fick sparken från Liverpool FC. Jag vann Ligacupen åt dom men inte hjälpte det. Innan slutspurten i ligan inleddes försvann jag från managerposten. Tragiskt, eller hur...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus