Metallica, Viola Silas och en konstig bild i min hjärna.

Jag har precis sett en dokumentärfilm om Metallica på drygt två timmar, gjord 2004, och jag konstaterar följande:
1. Lars Ulrich, som jag vid något tillfälle under mina mellanstadieår tyckte var gud eftersom han kunde spela trummor bakom ryggen - hade jag hört -, verkar vara en riktigt jobbig person. Uppblåst, egocentrisk och väldigt svår att ha att göra med.
2. Jag tyckte synd om James Hetfield när nämnde Lars hela tiden attackerade honom och sa emot vad än James sa. Fast Lars visste att James precis kommit tillbaka från ett halvår på behandlingshem och därmed genomgick en tuff period.
3. Jag borde lyssna mer på Metallica.
3,5. Jag har ingen Metallicaskiva att lyssna på.

- - - - -

Idag är jag 22 år och en månad. Bara en sån sak.

- - - - -

Stortrav i dagarna tre står på schemat nästa helg. Jag har nämnt det tidigare och jag gör det igen, heja Viola Silas! Det vore så kul om hon vann. Det vore även kul - det här har jag också nämnt tidigare, men det tål att upprepas - om jag vann nästa helg. Jag ska ju, till skillnad från Viola Silas, inte tjäna mina pengar genom att springa runt en oval utan jag ska ju satsa pengar på de kusarna som springer. Det är nog bäst så. Tvärtom hade sett roligt ut.

- - - - -

Imorgon är det 6 veckor till jag börjar skolan.

Kommentarer
Postat av: Heed

Lars är verkar vara jävligt knepig. Jag gillar inte riktit Metallica, men deras första platta "Kill 'Em All" är jävligt bra! Spåret "Whiplash" till exempel. Vilket ös!

2010-07-18 @ 23:47:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus