Laddad

Jag har nu tackat ja till platsen på ekonomprogrammet på Högskolan Dalarna. Känns hur bra som helst! Jag har även sökt CSN-pengar och kollat upp allt kring bussarna mellan Falun och Borlänge och vägt buss mot bil med vågar märkta pengar, tid och bekvämlighet. Jag litade mest på den märkt pengar.

Behöver jag skriva att jag är laddad.
Laddad för att utbilda mig.
För att bli någonting att räkna med.

- - - - -

Om du har en och en halv timme över någon gång och inte vet vad du ska göra, lyssna på det här. Det är gripande, proffspratat, fascinerande och väldigt väl spenderade minuter.

- - - - -

Och nej, Football Manager 2009 har ännu inte släppt sitt grepp om mig. Jag tror inte det kommer ske förrän slutet av augusti. Och jag tror det kommer ske av helt andra anledningar än att jag tröttnar på det. Tidsbrist och fullt fokus på annat är mina gissningar. Skolan börjar nämligen då. Laddad var ordet.

- - - - -

Laddad är jag även kring klockan halv sex på eftermiddagarna. Det är då min älskling kommer hem. Det är den bästa stunden på dan. Mina dagar i lägenheten - då hon jobbar - kan bli långtråkiga och sega och här och där kan en och en annan olustkänsla leta sig fram. Men när hon kliver innanför dörren försvinner allt. Jag blir ett enda stort leende och det tackar jag henne för.


<3 <3 <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

<3<3<3

2010-07-13 @ 21:38:07
Postat av: John B

Du är redan någonting att räkna med Ola, men lycka till det blir kul!



/John

2010-07-15 @ 09:40:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus