Positivt!

Jag kan glatt meddela att min tid som beroende av datorspelet Heroes of Might and Magic II är över. Nu är det Football Manager 2009 som förgyller min tid. Jag hade glömt hur kul det var med fotbollmanagerspel (är det ett ord?) och hade inte köpt det om det inte varit på rea. Kul är det i alla fall och glad är jag.

Jag är också glad för att målaren har kommit till vår lägenhet idag och börjat jobba med de grejer vi ska få fixat åt oss. Dessutom verkar det vara en mycket trevlig målare, vilket iofs inte förvånar mig ett dugg. Målare brukar vara trevliga.

En annan sak som gjort mig glad var den härliga biten strutsfilé som grillades och avnjöts igår. Mycket gott kött vid en mycket mysig måltid på en mycket bra dag.

Positivt!


Positivt var det även den 19 juni, då den här bilden togs. Per och Kajza var på väg till Falun och en ljuvlig tårta nalkades. Lägg speciellt märke till dalahästen i bakgrunden som så fint är i fokus. Bor man i Dalarna måste man ha en dalahäst som man kan titta på varje dag!

Kommentarer
Postat av: Fredrik Svensson

OMG du kan ju inte överge Heros of might and magic för ett jäkla fotbollspel!! Nu vrider sig alla spelnördan och Heros fan i graven..Brr kalla kårar. Skärpning Ola^^



Kram

2010-07-05 @ 20:43:05
Postat av: Ola

Vadå!? FM2009 är också ett spel! Man kan nörda riktigt ordentliga av att spela det. Fast det kanske inte riktigt har samma status i spelvärlden... Jag tänker inte byta tillbaka just nu, de får vända sig i gravarna hur mycket de vill! ;)

Kram

2010-07-06 @ 07:50:39
Postat av: Gunnar

En kommentar till något ännu ej publicerat (snacka om att man är på hugget!): Grattis till utbildningsplatsen!

2010-07-07 @ 21:12:49
Postat av: Ola

Tack så mycket Gunnar! :)

Det känns helrätt!

2010-07-09 @ 11:14:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus