Snabba söndag

De nya skridskorna var tänkta att användas idag. Men det blev inte tid för det. Dagen har gått så fort. En skidtur på ett par timmar, matlagning + bakning och på kvällen Café Doris. Fullt upp.

Filmen igår var jättebra. M;ycket sevärd. Rolig och bra gjord. Den gör sig verkligen bra i en biosalong med det ljudet som finns där. Det enda negativa jag kan hitta med bion igår kväll var att filmen dog efter ungefär halva. Svart. Överallt. Det tog 5-10 minuter innan filmen kom igång igen och då gjorde den det dessutom så att endast en del av bilden syntes på duken. Konstigt.

Skidturen idag var jättetrevlig. Liv, Gerda och jag gav oss ut på fjärden och tog en tripp till en ö för att fika lite i solskenet. Underbart. Jobbig motvind på ditvägen och medvind på hemvägen. Det kändes som det gick dubbelt så fort hem som dit.

Bakningen bestod av chokladmuffins. Dessvärre hann jag aldrig smaka på muffinssen själv. De var ägnade för Café Doris och innan jag hann lägga beslag på ett exemplar var dom borta, alla 17. Största orsaken till detta var Henrik. Han köpte totalt 8 varav 7 av dom åt han själv. Muffinsmonster.

Nu närmar sig buggkursen med stormsteg. Idag lokaliserades lokalen och imorgon drar det igång. Nice.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus