Så är det bara

Tjoho, ikväll är det hockey på programmet. Visserligen har det varit mycket hockey senaste tiden i och med Junior-VM men ikväll är det full fokus på Elitserien som gäller. Jag och Liv ska åka på Modo vs Djurgården - hennes två favoritlag - i Fjällräven Center. Observera att det inte heter Swedbank Arena längre, bytte namn vid årsskiftet. Fjällräven Center känns som ett mindre kraftfullt namn men å andra sidan lokalt förankrat och lite roligare. Fast varken Fjällräven eller Swedbank slår ju Kinnarps, så är det bara.

HV möter ikväll Luleå på bortaplan och det kan bli en tuff match. HV saknar till denna match 4 backar och den senaste i raden att få stå vid sidan av isen är David Petrasek, hela HV:s poängkung hittills. Tydligen var det väldigt grinigt i slutskedet av förra matchen och det ledde till den ena utvisningen efter den andra. Värsta utvisningen - grovt matchstraff - åkte visst Petrasek på och han är därmed avstängd denna match. Jag har inte sett några bilder så jag kan uttala mig om huruvida hans utvisning var rättdömd eller inte men jag utgår någonstans från att den var fullständigt feldömd. HV-spelare gör inga fel, så är det bara.

Idag var första skoldagen efter jullovet och det känns bra. Börjar redan kännas som vanligt. Ungefär som att HV leder elitserien, så är det bara.

Kommentarer
Postat av: Heed

Det gick ju bra ändå.



Dåligt glapp det är nu, HV och Linköping i topp och 3an är 10p efter. Jag förstår inte var Linkan ligger där heller, det måste ju vara elitseriens mest överskattade lag. Blä!

2010-01-08 @ 10:48:27
URL: http://myspace.com/sprutkavalkad64
Postat av: Ola

Ja det gjorde ju det=)

För Modo gick det rent utsagt skit. Mycket omotiverat och okoncentrerat spel. Djurgården spelade väl inte så himla mycket bättre, men de skärpte till sig i de avgörande lägena och då sätter man 7 av 19 skott. Helt sjukt. 5 av de 6 första skotten från stockholmarnas klubbor gick i mål. Helt sjukt.

2010-01-08 @ 16:32:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus