Lugna söndag

Häromdagen visade jag upp några bilder från när vi var ute och åkte långfärdsskridskor. På den här adressen finns en film från denna dag. Man hör inte allt som sägs, men jag tycker bilderna i filmen säger det mesta. Bra jobbat Niclaz!

Idag är det söndag och söndagar klassas ofta som vilodagar. Den här söndagen visade sig inte bli något undantag. Egentligen var en tur till stan inplanerad men istället blir det en lugn dag på internatet med lite skolarbete och omtanke.

Den här veckan avslutades med härligt sportiga uteaktiviteter. Lite utförsåkning i onsdags, långfärdsskridskor i torsdags och längdskidåkning i fredags. Skidåkningen ägde rum i riktiga, preparerade spår och med riktiga längdskidor vilket banade väg för ett rejält träningspass. Härligt.

Kommande vecka kommer också innebära uteaktiviteter. Imorgon drar det igång med spaning efter berguvar och på tisdag kommer vi ha en heldag uppe på Rutberget. Där ska vi åka skidor och leva allmänt friluftsaktigt. Tror jag. Jag tror även vi kommer få öva på våra kunskaper gällande hjärt- och lungräddning. Spännande dag.

Igår fick vi en liten framgång med Hästjävlar. Vi prickade in 6 rätt och fick för det 54 kronor. Dessvärre hade vi spelat för ungefär det femdubbla... Men det var i alla fall en klar förbättring sedan tidigare och formen kanske är stigande och det kanske innebär mer i vinst nästa vecka. Låt oss hoppas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus