John

Tjoho! nu är det medvind! Eller ja, det blåser ju inte men jag känner hur saker precis blir som jag vill, och till och med bättre! Efter en tung dag i skogen (och på myren) med skidor under fötterna känns det kanon med lite medflyt. Inte för att dan var jobbig egentligen, jag var bara trött och oinspirerad stundtals. Då känns det lite tungt. Men slutet av skidturen var till full belåtenhet. En lång och härlig nedförsbacke var det sista jag och mina skidor fick uppleva tillsammans idag. Väl tillbaka på skolan tog jag en varm dusch och sedan smög jag ner till matsalen där en god middag - idag lagad av ingen mindre än vaktmästar-Lasse - stod och väntade. Kanon!

Det som gjort att det verkligen känns som medvind just nu är det faktum att jag gjort färdigt en uppgift om tältning som ska vara klar imorgon. Och fort gick det också! Fortare än jag räknat med och det är just detta som skapat denna medvind av nästan stormstyrka.

Nu ska jag se om medvinden fortsätter när en plan om påsklovet ska undersökas och kanske sättas i bruk. Vore himla trevligt om den blåser i hamn.

Mycket är som sagt glatt och trevligt just nu, men det är en grej som tynger ner hela skolan. John lämnade idag Hampnäs och Naturguideutbildningen bakom sig. Han ska börja plugga till lärare i Uppsala och jag förstår fullständigt hans skäl till att han hoppar av utbildningen. Men det är så tråkigt! Skolan, internatet, klassen, alla kommer sakna John. Hur ska våra utflykter bli nu, när inte John är med och höjer stämningen med sitt glada humör. Och vem ska nu trotsa alla hinder och bara mala på när vi ska ta oss fram genom vinterlandskapet?


Jag tog mig upp på ett skyhögt berg
Jag trodde livet skulle ändra färg
Men svindeln skälvde genom ben och märg
Det är ett farligt liv

Kommentarer
Postat av: Linnea och Lena

vilken kille! Lena tycker det är gulligt att du hyllar John! Winterdäck är en poet!

2010-01-19 @ 20:05:52
Postat av: Liv

Som vi älskar medvind! Som vi saknar John :(

Men medvind var det som sagt! Puss puss på dig <3



Linnea och Lena....Winterdäck?!

2010-01-20 @ 18:46:36
URL: http://livan89.bloggagratis.se
Postat av: John

Hej Ola!



Första kvällen i Uppsala på riktigt nu. Jag ska ut på smålands nation så klart! Mamma ringde mig igår och sa att jag var tvungen att läsa din blogg därför att min pappa hade börjat gråta då han läste vad du skrivit. :)



Linnéa och Lena, jag säger som Liv: Winterdäck? Halva Uppsala skrattar med er :) I sommar ska jag gå på en konsertmed Larssommardäck, ska ni med?

2010-01-21 @ 18:23:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus