Imorgon

Resan norrut har påbörjats. Sitter just nu hos mormor och morfar i Linköping och tar igen mig efter middagen samt laddar upp inför det stundande fikat. Man äter ju hela tiden!

De planerade mindre inköpen igår sket sig lite. Skulle köpa en rånarluva - för att det är kallt alltså, jag ska inte råna en bank - och hittade två på Intersport. "Kanon, ska bara kolla i de andra sportaffärerna om de har någon bättre" tänkte jag. Skulle jag inte ha tänkt. Jag hittade ingen annan överhuvudtaget och när jag kom tillbaka till Intersport var båda borta. En av dom lyckades jag dock identifiera men det var i handen på en kille i butiken så det var inte aktuellt att köpa den. Jag menar jag kunde ju inte gå fram till killen, ge honom en rak höger och sen ta med mig rånarluvan och gå till kassan. Det hade inte funkat.

Det kanske hade funkat om jag gått fram till killen, slagit ner honom, och sedan plockat åt mig rånarluvan och satt den på huvudet innan jag lämnat buktiken. Då hade nog ingen känt igen mig. Å andra sidan är en person i rånarluvan mitt i stan ganska iögonfallande och misstänksamt. Jag gjorde nog trots allt rätt som lät honom vara.

Nu är jag som sagt på väg norrut och imorgon anländer jag till Hampnäs. Äntligen! Fast egentligen har jag inte saknat Hampnäs så himla mycket detta lov. Jag har saknat Liv.


Kommentarer
Postat av: Lena Söderberg

Naaaw!! vad gulligt ;) Vilken kille!! :P hehehe

2010-01-05 @ 15:08:32
URL: http://lilltjoffsan.blogg.se/
Postat av: Liv

Nu förmodar jag verkligen att det är mig du saknat. Och inte livet rent allmänt ;) Puss på dig!

2010-01-05 @ 23:04:17
URL: http://livan89.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus