Höstbilder

Idag är det lördag. Och inte vilken lördag som helst. Det är lördagen då miljonerna kommer till mig. Kanske. Det är i alla fall sista chansen att vinna några miljoner denna omgång av andelsspelet. Det verkar dock som att det blir en ny omgång med start nästa vecka och 10 veckor framåt. Det är fritt att anmäla sitt intresse för ett deltagande i andelsspelet Hästjävlar. Om nu någon ens skulle vilja det. Jag menar 20 veckor har resulterat i lika mycket pengar i vinst som en tom burk innehåller saker.

För ett par timmar sedan åkte Liv hem till Röån. Hon kommer tillbaka imorgon kväll. Den här helgen blir med andra ord en annorlunda helg jämfört med de senaste veckornas helger. Men den blir å andra sidan en vanlig helg jämfört med alla de veckornas helger som var innan de senaste veckornas helger.

Helgen kommer innebära en hel del jobb med lite av varje. Skolarbete är det som kommer dominera. Har redan fixat färdigt en uppgift och ska strax hugga in på nästa.

För en stund sedan kände jag för en springtur. Det är bara -4 ute så det är fullt genomförbart. Kanske blir en runda sen. En annan sak som jag också känner för men som INTE är genomförbar är en natt i tält på isen. Tälten står nämligen inte kvar. Vi fick order om att plocka ihop tälten igår pga stöldrisken. Lite tråkigt, men samtidgt klokt. Det är ju inte precis 200-kronors tält från Rusta.

Gårdagskvällen blev en kväll inne i Ö-vik. Jag hakade på teatrarna på teater på Folkan. På programmet stod monologen Bitterfittan, baserad på boken med samma namn. En rolig och mycket tänkvärd föreställning. Efteråt blev det fika på Café UH. Mycket trevligt!

När jag nu sitter och tittar ut genom fönstret på mitt rum är det ganska svårt att föreställa sig att det såg ut såhär för några månader sedan.

Det känns naturligt med snön liggandes på backen och uppe i träden och som att den alltid kommer finnas där.

Kommentarer
Postat av: Liv

Vilka kringelkrångliga helger älskling, jag blir alldeles snurrrrrig i mitt huvud! Nästa helg kommer även den bli helt annorlunda...På ett bra sätt hoppas jag :) Puss puss puss

2010-01-23 @ 20:20:25
URL: http://livan89.bloggagratis.se
Postat av: Pappa

Förstår inte varför jag känner igen ditt sätt att skriva på......vilket liv för att inte Liv är där...

Hästjävlar tar ny sats 10 veckor framåt, missa inte chansen till stora pengar....det har ju inte blivit så mycket tbx...TIDIGARE!!!!!

2010-01-23 @ 20:42:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus