Fantastisk film! (igen)

Det gick vägen igår. Det blev sju rätt på travets elitserie, wohoo! På satsade 288 kronor på V75 fick vi tillbaka 348 dito. Det innebär en vinst på hela 60 svenska riksdaler, yeah! Det är ju inte särskilt mycket, men en vinst är alltid en vinst tycker jag och, som jag skrev igår, sju rätt är alltid sju rätt. Att det endast blev 348 kronor i utdelning beror på att 5 av de 7 loppen vanns av favoriter och de övriga två loppen av andra hårt betrodda hästar. Således var det många som hade både sex och fem rätt så det blev ingen utdelning på femmorna och sexorna. Lite synd, vi skrapade nämligen ihop 13 sexor och 67 femmor. Om det bara varit 10 kronor på femmorna hade vi blivit avsevärt rikare. Men man kan inte få allt.

Till exempel kan man inte få ha sin älskling hos sig varje dag. Idag har hon åkt hem till Röån för att byta bil och ses åter på Hampnäs imorgon kväll. Tråkigt för mig men kul för mitt rum här på skolan som nu får en chans att umgås med mig, för en gångs skull. Vi har inte så mycket tid med varandra annars, jag och mitt rum. Men vi vet båda två att det djupt inom oss finns en stark och trofast relation till varandra. Den relationen ska få utrymme att exponeras mitt framför våra ögon det kommande dygnet. Trevligt.

Något annat som också ska få plats framför mina ögon är hockey. Imorgonbitti är det Sverige-Finland. Matchen startar klockan 06.00 så det blir väckning tidigt. Jag är just nu inte helt på det klara med hur det ska lösas när det gäller frukost och allt. Det vore kalas om man kunde flytta en tv till matsalen men jag vet inte hur det förslaget tas emot av personalen. Ett alternativ som också känns aningen tveksamt är att vi får hämta mat i matsalen och förflytta oss till dagrummet för att njuta av hockeyn med frukosttallriken i knät. Det brukar inte vara poppis att flytta tallrikar och dylikt ut från matsalen. Hmm, får se hur detta löser sig.

Jag tycker för övrigt fortfarande att denna film är jättehärlig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus