Intressant och dumt

Ikväll har jag stickat precis så mycket som jag hade tänkt jag skulle göra.

Jag har även bakat precis så mycket som jag tänkte jag skulle göra.

Jag har pysslat precis så mycket som jag hade tänkt med mina bilder denna kväll, plus lite till.

Och det innebär dessvärre att jag inte har ägnat precis så mycket tid som jag skulle ha velat åt sommarens jobb och höstens utbildningar. Lite negativt.

Nåväl, snart ska jag ägna precis så mycket tid jag vill åt de nybakta jitterbuggarna. Och jag ska bli precis så nöjd som man bara kan bli när man äter jitterbuggare. Så där härligt jag-har-bakat-de-här-kakorna-själv-och-därför-är-de-extra-goda-och-därför-blir-jag-extra-glad-av-att-äta-dom-nöjd.

Hängde ni med på precis hur jag menade? Om inte så kommer räddningen nu. Jag byter ämne. Tvärt och radikalt.

Förra söndagen var en underbar dag. Det var Alla hjärtans dag. Eller Alla hjärtans mys-dag som den också kallas nuförtiden. Denna dag, Alla hjärtans mys-dag alltså, var som sagt underbar. På kvällen mat på kina restaurang och på dagen en fika-utflykt till bryggan nedanför skolan. Här kommer lite bilder från den härliga stunden i solen.

-  -  -  -  -


I takt med att temperaturen här i Ångermanland sjunker kraftigt - för tillfället visar termometern -23,5 grader - stiger klockan minst lika kraftigt. Det känns så i alla fall. För klockor kan ju inte stiga egentligen, de går ju runt. Så bokstavligt talat är det bortom denna planet att säga att klockan stiger. Men med tanke på att väckning ska ske 05.40 imorgon känns det som att klockan stigare allt kraftigare för varje sekund som tickar. Det medför att för varje bokstav jag trycker ned på tangentbordet - och därmed förlänger det här inlägget med - stiger klockan kraftigt och således försvinner en del av min nödvändiga nattsömn. Intressant på sitt sätt. Dumt på ett annat.

Anledningen till att det är uppstigning 05.40 som gäller imorgon är som jag har nämnt tidigare, hockey. Jag har tänkt ta en dusch innan matchen börjar klockan sex för att vakna till. Dessutom skulle jag behöva stoppa något ätbart i min mun innan pucken släpps. Magen kan annars strejka en aning om inte första matbiten dimper ner i magsäcken förrän ett par timmar efter uppstigning. Med dessa förutsättningar i beaktning är det turbofart som gäller imorgonbitti.

Det som gäller nu är läggdags. God natt.

Kommentarer
Postat av: Liv

Så värt uppstigningen! Puss på svenska hockey laget. Puss på finaste Ola :)

2010-02-22 @ 09:59:03
URL: http://livan89.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus