Utflykt till Uttersjö

Jag brukar kategorisera de blogginlägg jag skriver om de utflykter vi gör i den här utbildningen under benämningen äventyr. Igår var jag iväg på en sådan utflykt men det känns mycket tveksamt att kalla den för ett äventyr.

Tanken var att det skulle bli en tvådagars utflykt med övernattning i quinzee (snöhög). Tanken var också att hela naturguideklassen skulle agera guider för hela hälsaklassen. Efter gårdagen kan begreppet "det blir aldrig som man tänkt sig" definitivt användas.

Det blev endast en dags utflykt utan övernattning och istället för en klass naturguider och en klass hälsomänniskor blev det en naturguide och en hälsomänniska.

Men vi hade en trevlig dag i alla fall. En dag som verkligen gick i "det blir aldrig som man tänkt sig"-andan. Istället för skidtur i fem kilometer och sedan byggande av quinzee i flera timmar blev det skotertur i fem kilometer och lite byggande av quinzee följt av lunch/fikande i stuga i flera timmar.

Det är lite intressant att det var flera personer som stannade hemma från utflykten pga kylan och skidturen, och att vi sen aldrig upplevde någon kyla och att vi inte åkte några skidor. Så det kan bli.

Många positiva intryck denna härliga dag. Dessutom skönt med en avslappnad dag i naturen med relativt fria tyglar. Det bästa med dagen var nog, precis som senast vi var i Uttersjö, skoterkörandet. Igår fick jag ha kontrollen över den lite mindre, men ack så pigga, skotern. Jag gasade på som bara den stundtals och konstaterade att om jag någon gång bosätter mig i snösäkra områden i detta avlånga land ska jag definitivt köpa mig en skoter!

Kommentarer
Postat av: Niclaz

Den dagen blir bra erfarenhet, du kommer säker att minnas den i detalj. Bra för dina kommande ledaruppgifter i livet ! / NA

2010-02-26 @ 21:33:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus