Godkänd

Idag var det äntligen dags! Turen till Kålhuvudets naturreservat skulle bli av. Den här gången kändes det verkligen som att det skulle ske, att det var dagen med stort D. Tredje gången gillt brukar det ju heta. Och till en början gick allt enligt planerna, bortsett från att 2/3 av klassen inte kunde följa med. Kvar var jag och Björn tillsammans med läraren Bengt.

Trots liten grupp - kan man kalla tre personer grupp? - gav vi oss iväg och allt flöt på, vi for upp för ena backen efter den andra i god fart på våra skidor. Men så när vi närmade oss stugan började orken tryta ordentligt för Björn. Han hade känt sig lite orkeslös hela veckan och i den för dagen brantaste uppförsbacken sa kroppen ifrån.

Vi tog oss en funderare och försökte hitta det klokaste beslutet. Skulle vi kämpa vidare och ta oss till stugan för att ligga där och vila upp oss till återfärden dagen efter eller skulle vi avbryta äventyret och bege oss hemåt. Eftersom Bengt i den stunden var ledaren låg beslutet i hans händer. Han bestämde att vi skulle vända tillbaka och styra kosan mot Hampnäs.

Jag gillade inte det beslutet alls. Jag var sugen på två dagar på skidor med en stugövernattning däremellan men som situationen blev var detta nog det klokaste. Att vara så nere och slut på energi som Björn var är inget kul. Framförallt inte för honom men inte heller någon höjdare för oss andra. Jag tycker det är svårt att vara uppåt och glad när jag ser någon annan som är trött och inte ett dugg sugen på det man håller på med. Så en för tidig hemfärd var nödvändig.

Dessutom har en tidig hemfärd sina fördelar. Jag får mer tid att fixa med allt jag borde fixa med plus att jag får mer tid tillsammans med min älskling. Det är den största fördelen.

Vädret på vår lilla utflykt var trevligt. Solen värmde kinderna när vi pausade och lyste upp hela vår tillvaro en aning. Lite vårkänslor, fast -12 på termometern. Kanske att vi senare, när det verkligen är vårkänslor i luften, lyckas planera in ytterligare ett försök att nå stugan i Kålhuvudets naturreservat. Fjärde gången gillt kanske funkar bättre än tredje.

- - - - -

Nu finns filmen från Stockholmsgatorna uppe på youtube. Titta och njut!

- - - - -

Till sist kan jag meddela att jag blev godkänd. Fick även veta att jag hade fin hårfärg. Känns bra.

Kommentarer
Postat av: Liv

Underbara du! :) Kyss!

2010-02-11 @ 20:25:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus